G-TEBTD9230Q

ENGAGEMANG & MEDLEMSKAP

SÅHÄR BLIR DU MEDLEM:

  • Via sms - skicka sms till 72550 med texten MODERAT MEDEM och personnummer.
  • Via swish - betala ill swishnummer 123 336 00 70. Ange namn och personnummer.
  • Via bankgiro - betala in till Moderaterna i Södermnlands bankgiro 684-3593. Ange personnummer, namn, mobilnummer och e-postadress.

VILL DU BLI MEDLEM?

Att bli medlem i Moderaterna innebär att du stödjer en politik som vill skapa ett samhälle där varje människa får utrymme att bestämma över sitt eget liv. Moderaterna är en idéburen organisation. Vår uppgift är att målmedvetet bilda opinion för och utveckla moderata idéer. Vårt mål är att hela tiden vara ett parti i förändring. Ett parti som söker utmaningarna, pekar på samhällsproblemen och som sätter resultatet för människor före sakfrågorna.

Du behövs för att ett bra Sverige ska bli ännu bättre!

Som medlem väljer du själv hur mycket du vill engagera dig. Oavsett om du väljer att bli politiskt aktiv eller om du med ditt medlemskap väljer att stödja vår politik blir du en del i förbättringen av Sverige. Du gör alltid skillnad.

Ett medlemskap kostar 100 kronor under det första året. Därefter bestäms din årsavgift av den förening du tillhör. Klicka här för mer info om hur du blir medlem.

Vill du veta med om vad Moderaterna i Sörmland gör så kan du klicka här.

Övre rad från vänster: Emma Dahlin, Katarina Lagerstedt.
Nedre rad från vänster: Sven-Gunnar Johansson, Lisbeth Brevig

ENGAGERA DIG!

Nya Moderaterna vill göra ett bra Sverige ännu bättre. Vill du stödja vårt arbete för ett ännu bättre Sverige? Välkommen att engagera dig i Nya Moderaterna.

Vi behöver alltid nya aktiva och engerade personer i vår förening. Är du - precis som vi, intresserad av den moderata politiken och vill utveckla Flens kommun till det bättre?

Då finn det en plats för dig hos oss i Moderaterna, vi behöver hjälp med olika uppdrag, föreningsarbeten, kampanjer och idéer.